Nieuws
PlayStation 5

Amazon waarschuwt dat het niet alle PlayStation 5 pre-orders kan nakomen

Spannende tijden voor gamers

Geschreven door Michel Musters op
Amerikanen die via Amazon de PlayStation 5 hebben gereserveerd, ontvangen de console mogelijk niet op lancering.

Dat blijkt uit een e-mail die de site naar alle Amerikanen die de PS5 via Amazon hebben besteld hebben ontvangen. In de e-mail staat dat het bedrijf men "alvast wil laten weten dat je dit item mogelijk niet op de dag van release ontvangt door de grote vraag".

Amazon laat in de e-mail wel weten dat het "alles eraan doet om het item zo snel mogelijk aan je te leveren". Het is niet bekend of dit ook voor bestellingen geldt die via Amazon.nl zijn gedaan.

Afgelopen weken kon de PlayStation 5 wereldwijd worden gereserveerd. Doordat de pre-orders vrij plotseling live gingen, vielen veel gamers buiten de boot. Ook in Nederland en België hebben pre-orders binnen enkele minuten hun max bereikt. Winkelketen Game Mania had al maandenlang pre-orders staan en heeft klanten gebeld om aan te geven of ze kans maken op een PS5 op lancering. Bol.com gaf via social media aan dat iedereen die de console heeft kunnen reserveren, hem op lanceringsdag krijgt.

PlayStation 5 komt op 19 november uit in de meeste landen ter wereld, waaronder Nederland en België. In een aantal landen, waaronder de VS en Japan, komt de console op 12 november uit.

Dit artikel delen:

Lees meer

Crysis Remastered nu beschikbaar, lanceringstrailer is uit No Man's Sky ontvangt volgende week Origins-update
0

Reacties op: Amazon waarschuwt dat het niet alle PlayStation 5 pre-orders kan nakomen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.