Amazon stelt mmo New World uit naar augustus

Amazon stelt mmo New World uit naar augustus

Amazon Game Studios heeft zijn aankomende mmo New World uitgesteld naar 25 augustus.

De game had eigenlijk in mei moeten uitkomen, maar dit blijkt niet meer haalbaar vanwege de gevolgen van het coronavirus. "We boekten flinke progressie, maar een ambitieuze mmo zoals New World vanuit thuis ontwikkelen levert de nodige uitdagingen op."

De alfa blijft wel speelbaar tot de game op 25 augustus op pc uitkomt, om "onze spelerservaring te testen en bij te stellen". De gesloten bèta die later deze maand gehouden zou worden, is verschoven naar juli.

New World is een sandbox-mmo die zich afspeelt in een fictieve zeventiende eeuwse Amerikaanse kolonie. Uniek is dat de setting is geïnspireerd door hoe het er echt aan toeging in Noord-Amerika in die tijd, maar dat veel van de legendes en mythes uit die tijd echt zijn in de game. Spelers kunnen alleen, maar ook gezamenlijk bouwen aan een eigen beschaving.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De trailer ziet er in ieder geval vet uit. De gameplay however? Daar moet ik zelf even onderzoek voor doen. Ben bang echter dat ik nooit meer een world of warcraft ervaring zou mee maken waar ik jaren een spel kan spelen. Hopelijk doet deze game veel goede dingen en verbeteringen in het mmo landschap.

0
test

@Shinjite Ik dacht ook dat ik de wow ervaring niet meer zou meemaken. Maar ik moet zeggen dat ik nu al meer dan een jaar final fantasy 14 speel, en me er uitstekend mee vermaak

0
test

Jammer, keek er wel naar uit weer eens een MMO te spelen.

0

Aanbevolen voor jou