Nieuws
Beste PlayStation 4 games

Amazon plaatst Game of the Year-editie van Spider-Man

Game bevat mogelijk alle uitgebrachte dlc

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Amazon heeft een Game of the Year-editie van de populaire PS4-game Spider-Man geplaatst op zijn website. De plaatsing van de speciale versie laat nog weinig concrete informatie los, maar geeft wel een indruk over de mogelijkheden qua content.

Ondanks het gebrek aan duidelijkheid rondom de inhoud van deze versie wordt verondersteld dat de toevoeging van alle eerder uitgebracht dlc tot de reële mogelijkheden behoort. Na de lancering van de game bracht ontwikkelaar Insomniac Games regelmatig uitbreidingen uit in de vorm van een Season Pass met de naam The City That Never Sleeps. Deze Season Pass kwam in drie fases, namelijk The Heist, Turf Wars en Sliver Linings.

Spiderman

Bij ieder van deze drie uitbreidingen werden nieuwe missies toegevoegd evenals kostuums voor de protagonist. Bij de toevoeging van deze content komt de totale bestandsgrootte van de game op meer dan 70GB uit. Hiermee bestaat de kans dat de dlc geleverd wordt via een downloadcode in plaats van een extra disc. Hoe dan ook is het op dit moment nog onduidelijk of de Game of the Year-editie van Spider-Man deze dlc gaat bevatten of dat het dezelfde content als de huidige versie omvat.

Spider-Man is exclusief verkrijgbaar op de PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Pc-versie Oddworld: Soulstorm verschijnt exclusief op Epic Games Store Mogelijke dlc voor Red Dead Redemption 2 na verbod Australië
1

Reacties op: Amazon plaatst Game of the Year-editie van Spider-Man

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • EdwinVP

    • 20 augustus 2019 11:09
    Bizar die 70 GB…ook met F1 2019, update van 40GB…jeetje man… Zo zit je HDD snel vol. Maar weer ontopic. Hier zat ik op te wachten. Die gaat mooi op de Kerstlijst hehe

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.