Update: Amazon-pagina wijst mogelijk op nieuwe Splinter Cell voor 2018 | Gamer.nl

Update: Amazon-pagina wijst mogelijk op nieuwe Splinter Cell voor 2018 | Gamer.nl

Update: De Splinter Cell-pagina is inmiddels weggehaald door Amazon Canada.

Origineel bericht: Amazon Canada heeft een pagina geplaatst die wijst op een mogelijk nieuw deel in de Splinter Cell-reeks.

Op de pagina, die alleen op de Canadese versie van Amazon te vinden is, staat alleen 'Tom Clancy's Splinter Cell 2018' met Ubisoft als de uitgever. Verdere details als platforms of een specifieke releasedatum ontbreken nog op de pagina. De titel van de game zoals deze op Amazon Canada staat, wijst wel op een release in dit jaar. Mogelijk is de verschijning van de pagina een ongelukje en heeft dit niks te maken met een eventuele nieuwe Splinter Cell.

Ubisoft heeft officieel nog geen nieuwe Splinter Cell aangekondigd. Op de E3 van vorig jaar hintte Ubisoft-CEO Yves Guillemot wel naar een nieuwe game in de franchise. In een Q&A op Reddit zei hij het volgende over een nieuwe Splinter Cell: "We ontvangen erg veel voorstellen en concepten rondom het Splinter Cell-merk en we gaan uiteindelijk met een daarvan aan de slag. Wellicht dat je daar meer over gaat zien, maar daar moet je nog even geduld voor hebben." Tevens zei Guillemot tegenover Geoff Keighley in dezelfde periode dat Ubisoft "Splinter Cell niet is vergeten."

Mogelijk zien we meer van een nieuwe Splinter Cell tijdens E3 2018 in juni, waar Ubisoft ongetwijfeld weer een persconferentie gaat houden.

De vorige titel uit de serie, Splinter Cell: Blacklist, verscheen in 2013. Deze game viel bij ons goed in de smaak en ontving een 9 voor de feilloze gameplay, perfecte besturing en een focus op multiplayer-plezier.

Splinter Cell draait om de spion Sam Fisher die met behulp van verschillende wapens en allerlei gadgets zo stil mogelijk moet proberen vijandelijk gebied te infiltreren.

Splinter Cell
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou