Amazon onthult Mafia II: Director's Cut | Gamer.nl

Amazon onthult Mafia II: Director's Cut | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Uitgever 2K Games heeft officieel nooit een nieuwe editie van Mafia II, die eind augustus vorig jaar uitkwam, aangekondigd. Desalniettemin wist Amazon informatie te verschaffen en beschikte de winkel tevens over een afbeelding van de hoes. De nieuwe editie zou drie extra verhalen bevatten en vier pakketten met extra kleding en wagens. Waarschijnlijk betreft het hier alle reeds verschenen downloadbare content.

Amazon lijkt de enige te zijn die afweet van de nog onaangekondigde Director's Cut. Bij navraag door CVG bleek dat het Amerikaanse GameStop van niets weet. Hoewel Mafia II: The Director's Cut direct leverbaar was volgens Amazon, is de editie inmiddels van de website verwijderd. 2K Games heeft nog niet gereageerd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou