Amazon Games gaat NCSoft-mmo Throne and Liberty uitgeven

Amazon Games gaat NCSoft-mmo Throne and Liberty uitgeven

Amazon Games gaat Throne and Liberty, een aankomende mmorpg van het Zuid-Koreaanse NCSoft, uitgeven in het Westen en Japan.

Dat hebben de bedrijven vandaag aangekondigd. Een releasedatum werd niet bekendgemaakt, maar het spel is in de maak voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De game ondersteunt cross-play.

Throne and Liberty is een mmorpg en ontstond als een vervolg op Lineage. De game werd al in 2011 aangekondigd als Lineage Eternal. In 2016 werden er gesloten bèta's in Zuid-Korea gehouden. In 2017 werd de naam van de game veranderd naar Throne and Liberty.

Spelers arriveren in Throne and Liberty in "een gigantische spelwereld vol met constant veranderende geografische en aan de omgeving gerelateerde features. Spelers kunnen in dieren veranderen en door het luchtruim suizen of de diepste zeeën verkennen, en ook gevechten naar hun hand zetten door krachtige omgevingseffecten te triggeren, zoals zonsverduisteringen en regenstormen." 

De officiële website is hier te bezoeken. Onderstaande trailer werd vorig jaar uitgebracht.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat shot dat hij die deur open duwt en dan de wereld tevoorschijn komt met die boom, Budget Elden Ring :P 4 actieve aanvallen vind ik een beetje weinig voor een MMO maar goed het ziet er redelijk uit allemaal.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou