Nieuws
New World

Amazon gaat in op zorgen over microtransacties New World

Onderzoekt microtransacties voor onder andere fast-travel

Geschreven door Jacco Peek op
In een statement op Twitter gaat Amazon Games in op zorgen over de microtransacties in de aankomende mmo New World.

New World bevindt zich in alphafase en wordt momenteel getest door een selecte groep spelers. Sinds het toevoegen van de in-game winkel, zijn er zorgen over het verdienmodel van de game.

"Het doel van alle beschikbare spullen is dat ze geen voordelen bieden die de balans van de game verstoren", zegt studio director Rich Lawrence. "We snappen dat die grens is gebaseerd op de interpretatie van spelers, dus we vragen om jullie geduld en we luisteren naar jullie feedback."

In de toekomst zegt Lawrence ook opties als fast-travel en rested xp ( extra ervaringspunten vergaren op bepaalde locaties, mogelijk offline) te willen testen als microtransactie. Ook wordt er momenteel gekeken naar een battle pass-systeem.

New World is Amazons aankomende mmo-project voor pc. De game speelt zich af op Aeternum Island en maakt het mogelijk om in groepen van maximaal vijf spelers quests te voltooien en de wereld te verkennen. 

New World gaat op 20 juli in gesloten bèta. De volledige release staat gepland voor 31 augustus. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Modder bouwt radiotoer voor hele wereld in Microsoft Flight Simulator Brand manager van Final Fantasy-reeks legt functie naast zich neer
1

Reacties op: Amazon gaat in op zorgen over microtransacties New World

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Vogeltje

    • 17 mei 2021 19:43
    Dus de kans dat ze toch niet alleen cosmetisch zullen zijn is nog altijd (zeer) aanwezig. Ze zeggen alleen dat het AT LAUNCH nog niet zo is, maar daarna? Staat niks. Goed lezen is wel een must geworden met dit soort berichten. Als het zo door gaat is deze game al dood voordat het uit is. Goed bezig, Amazon.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.