Amazon brengt vandaag patch uit voor mmo New World

Amazon brengt vandaag patch uit voor mmo New World

Amazon Games brengt in de loop van vandaag een patch uit voor New World om er zeker van te zijn dat de game geen grafische kaarten vernield.

Gisteren kwam het bericht naar buiten dat bètatesters van het pas uitgekomen spel met kapotte videokaarten - in het bijzonder de GeForce RTX 3090 - zaten. Sommige gebruikers wisten het probleem te omzeilen door de framerate vast te pinnen. 60 frames per seconde zouden daarbij al volstaan.

Amazon Games heeft inmiddels een statement naar buiten gebracht waarin het meldt dat het enkele berichten over dit onderwerp had vernomen, maar dat het geen weet heeft van een wijdverspreid probleem. "De gesloten bèta van New World is veilig om te spelen", zo concludeert het bedrijf.

Toch brengt Amazon vandaag een patch uit waarmee het aantal framerates per seconde tijdens de game wordt vergrendeld. Dit doet het bedrijf naar eigen zeggen om "spelers gerust te stellen".

Na de bètafase moet de mmo New World op 31 augustus officieel uitkomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

''Its safe to play, maar we patchen wel even een limiet erin'' terwijl ze letterlijk de zin ervoor zeggen ''widespread issues''. Overigens wel goed dat ze het erin patchen, maar klinkt als een vrij logisch iets om te hebben.

0

@WvA ze zeggen `NO indication of widespread issues`. Toch vind ik dat dit toch nooit zou mogen gebeuren. Op wat voor wijze de game ook gebruik maakt van de gpu, daar moet het gewoon tegen kunnen.

0
test

@Sall3mander Daar heb je zeker een punt, maar aan de andere hand moeten spelontwikkelaars ook waken voor de stabiliteit van hun product. Als "de gpu moet er gewoon tegen kunnen" voortdurend als vaste uitvalbasis mag dienen, werk je uiteindelijk een boel gevaarlijke situaties in de hand.

0

Aanbevolen voor jou