Amaterasu uit Okami komt naar Monster Hunter Rise

Amaterasu uit Okami komt naar Monster Hunter Rise

Amaterasu, het hoofdpersonage uit de cultgame Okami, komt aanstaande vrijdag naar Monster Hunter Rise.

Dat heeft Capcom aangekondigd. Vanaf 30 juli start er een cross-over-evenement. Spelers die de bijbehorende missie klaren ontvangen een 'Ammy-kostuum'. Deze skin kan gebruikt worden door de Palamute, waardoor die op Amaterasu lijkt.

Volgens een nieuwe roadmap voor de game moeten er nog drie soortgelijke samenwerkingen voor Monster Hunter Rise worden aangekondigd. Eentje verschijnt ergens in augustus en de andere twee in de herfst.

Amaterasu is het hoofdpersonage uit Okami, een game die werd ontwikkeld door Clover Studio. Die ontwikkelaar bestaat niet meer, maar veel van diens werknemers stonden aan de wieg van PlatinumGames, bekend van Bayonetta en Nier: Automata. Okami wordt vaak vergeleken met de Zelda-spellen en verscheen oorspronkelijk op de PlayStation 2, maar kwam later ook naar onder andere de Wii, PlayStation 4 en Switch.

Watch on YouTube
Monster Hunter Rise

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het past enorm, ik hoop ook dat het weer wat interesse in Okami brengt en dat het Platinum Games de kans gunt er weer wat mee te doen, ik heb gehoord dat de director daar wel zin in heeft

0

Aanbevolen voor jou