Nieuws
Monster Hunter Rise

Amaterasu uit Okami komt naar Monster Hunter Rise

Speel haar vanaf aanstaande vrijdag vrij

Geschreven door Michel Musters op
Amaterasu, het hoofdpersonage uit de cultgame Okami, komt aanstaande vrijdag naar Monster Hunter Rise.

Dat heeft Capcom aangekondigd. Vanaf 30 juli start er een cross-over-evenement. Spelers die de bijbehorende missie klaren ontvangen een 'Ammy-kostuum'. Deze skin kan gebruikt worden door de Palamute, waardoor die op Amaterasu lijkt.

Volgens een nieuwe roadmap voor de game moeten er nog drie soortgelijke samenwerkingen voor Monster Hunter Rise worden aangekondigd. Eentje verschijnt ergens in augustus en de andere twee in de herfst.

Amaterasu is het hoofdpersonage uit Okami, een game die werd ontwikkeld door Clover Studio. Die ontwikkelaar bestaat niet meer, maar veel van diens werknemers stonden aan de wieg van PlatinumGames, bekend van Bayonetta en Nier: Automata. Okami wordt vaak vergeleken met de Zelda-spellen en verscheen oorspronkelijk op de PlayStation 2, maar kwam later ook naar onder andere de Wii, PlayStation 4 en Switch.

Monster Hunter Rise

Dit artikel delen:

Lees meer

Norman Reedus trollt Silent Hill-fans met filmpje van Robbie the Rabbit Breda Game City dit jaar aanwezig op virtuele Gamescom
1

Reacties op: Amaterasu uit Okami komt naar Monster Hunter Rise

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Tad

    • 27 juli 2021 23:43
    Het past enorm, ik hoop ook dat het weer wat interesse in Okami brengt en dat het Platinum Games de kans gunt er weer wat mee te doen, ik heb gehoord dat de director daar wel zin in heeft

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.