Alleen No More Heroes: Heroes' Paradise komt in Europa | Gamer.nl

Alleen No More Heroes: Heroes' Paradise komt in Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

No More Heroes: Heroes' Paradise verschijnt op 19 mei voor de Europese markt en is een PlayStation 3-remake van het Wii-avontuur No More Heroes. Deze versie heeft PlayStation Move-ondersteuning en heeft een HD-makeover gehad. Eerder verscheen Heroes' Paradise al in Japan, maar deze versie had geen PlayStation Move-ondersteuning.

Speciaal voor de Japanse markt komt er nu No More Heroes: Red Zone, een versie die ook PlayStation Move ondersteunt. Om deze 're-remake' aantrekkelijker te maken zal Red Zone nog wat andere extra's bevatten. Zo zitten er tien mi ies in die niet in de Wii-versie waren inbegrepen, komen er vijf bazen uit No More Heroes 2: Desperate Struggle (eveneens Wii) voorbij, komt er een Bo Battle-modus, een online rankingsysteem en een 'forbidden view'-modus. Of deze extra's van Red Zone later beschikbaar worden gesteld als downloadbare content voor de Europese versie van Heroes' Paradise is onbekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou