Update: Battlefield 1 Turning Tides- en Battlefield 4-dlc Second Assualt nu gratis | Gamer.nl

Update: Battlefield 1 Turning Tides- en Battlefield 4-dlc Second Assualt nu gratis | Gamer.nl

De Turning Tides-dlc voor Battlefield 1 en de Second Assualt-dlc voor Battlefield 4 zijn nu gratis verkrijgbaar.

In een nieuwe blogpost deelt Dice mee dat deze uitbreidingen voor 17 juli gedownload moeten worden. Daarna verloopt de aanbieding.

In de Turning Tides uitbreiding kunnen spelers meedoen aan de Britse amfibische aanval van 1915 op het schiereiland van Gallipoli.

De Second A ualt uitbreinding van Battlefield 4 is bestaat veelal uit vernieuwende maps uit Battlefield 3.

De andere uitbreidingen worden in de aankomende maanden weggegeven.

Origineel bericht:

EA brengt met Battlefield 1 de fpsweer terug naar een grote wereldoorlog. Om de "road to Battlefield V" te vieren biedt Dice een aantal goodies aan.

In een blogpost vertelt Dice namelijk dat alle uitbreidingen voor Battlefield 1 en 4 worden weggegeven in de maanden voorafgaand aan de lancering van Battlefield V. Tevens kunnen spelers die Battlefield 1 spelen ook goodies verdienen voor in Battlefield V. Als voorbeeld wordt exclusieve paratrooper-uitrusting en wapenskins genoemd.

Op de kalender van Dice kunnen deze uitbreidingen worden geïnd zodra ze beschikbaar komen. Het is nog niet bekend wanneer de gratis dlc precies verkrijgbaar is.

Tijdens de E3 heeft Jacco Peek de game al weten te spelen. In een hands-on preview is te lezen wat hij vindt van de nieuwe Battlefield-game die zich tijdens de Tweede Wereldoorlog afspeelt. Hierin lees je onder andere dat het schieten iets vergeeflijker lijkt te zijn dan het pittige Battlefield 4.

Battlefield V komt 16 oktober naar de PS4, Xbox One en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou