Alle Cyberpunk 2077-updates zijn uitgesteld naar 2022

Alle Cyberpunk 2077-updates zijn uitgesteld naar 2022

CD Projekt Red heeft alle updates en dlc voor Cyberpunk 2077 uitgesteld naar 2022.

Dat blijkt uit de routekaart van het bedrijf, die zonder publieke aankondiging van een update is voorzien op diens website. Het was de bedoeling dat er dit jaar nog meerdere updates en gratis dlc voor de game uit zou komen, maar dat blijkt niet meer haalbaar.

Vorige week kondigde CD Projekt al aan dat de PS5- en Xbox Series-update voor Cyberpunk 2077 pas in het eerste kwartaal van 2022 verschijnt. Daarbij liet het bedrijf ook weten dat de verwachte next-gen update voor The Witcher 3 pas in de tweede kwartaal van volgend jaar verschijnt.

De vernieuwde routekaart maakt duidelijk dat de in september uitgekomen 1.31-update de laatste update voor Cyberpunk 2077 van het jaar is. De enige gratis dlc die voor de game is uitgekomen zat in de 1.3-update, waarin twee nieuwe jassen en een nieuwe wagen zaten.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Denk dat een studio als deze goed zal doen onder Sony's bewind. Herman hulst zal zorgen dat het talent wat de studio heeft goed gebruikt word en als nodig talent van Sony laat bij springen. En Sony mist een grote echte westerse rpg game, horizon is rpg lite in mijn ogen. En xbox heeft genoeg westerse rpgs die er aan komen deze generatie.

0

@hulstpower Doe maar gewoon lekker multiplatform laten. :P Sony heeft genoeg (tijdelijk) exclusief geweld. Als ze dan echt over moeten worden genomen dan liever naar Microsoft i.v.m. concurrentie. Xbox heeft nog een lange weg te gaan.

0
test

@Bart81 witcher 2/3 zijn hele goeie games 1 vond ik niet zo en cyberpunk ik heb me er mee vermaakt maar game is niet goed. Denk dat ze te groot zijn geworden voor hun zelf en ze nu echt fouten beginnen te maken. Ja xbox kan nog wel een leuke studio er bij hebben maar hun hebben voor zowat elk jaar wel een grote triple a westerse rpg aan komen deze generatie en Sony heeft er geen 1 die ex is voor hun vandaar dat ik zeg bij Sony zal zo studio wel goed komen. Maar geziene geschiedenis dus cd project en micro denk ik eerder dat ze naar xbox gaan witcher 2 was ook pc xbox ex.

0
test

Ik snap nu beter waarom het ze het jaartal 2077 hebben toegevoegd aan de titel

0
test

@Ryme Hahaha!

0
test

@Ryme Lol :P

0

Aanbevolen voor jou