Inhoud Fifa 17-demo bekend | Gamer.nl

Inhoud Fifa 17-demo bekend | Gamer.nl

Alle content die in de Fifa 17-demo zit is bekendgemaakt. De demo is vanaf morgen te downloaden voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en pc.

Spelers kunnen zoals gebruikelijk kick-off wedstrijden spelen. Er komen drie stadions beschikbaar: CenturyLink, Stamford Bridge en Suita City Football Stadium. Tevens zijn er vier singleplayer- en drie multiplayer-Skill Games beschikbaar die gespeeld kunnen worden tijdens het laden van de wedstrijden.

Er zijn twaalf clubs waaruit gekozen kan worden. Dit zijn Manchester United, Manchester City, Chelsea, Real Madrid, Juventus, Inter, Paris Saint-Germain, Olympique Lyonnais, Seattle Sounders, Bayern München, Tigres U.A.N.L. (MX) en Gamba Osaka.

De PS4-, Xbox One- en pc-versies van de demo bevatten tevens een gedeelte van The Journey, de nieuwe carrièremodus van Fifa 17. In de demo kunnen spelers aan de slag met Alex Hunter in Manchester United. De Xbox 360- en PS3-versies van de demo bevatten deze content niet, omdat de uiteindelijke versies The Journey ook niet hebben.

Fifa 17 ligt vanaf 29 september in de winkels voor PlayStation 4, Xbox One, pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou