Alan Wake Remastered komt mogelijk naar de Switch

Alan Wake Remastered komt mogelijk naar de Switch

Een Nintendo Switch-versie van Alan Wake Remastered is mogelijk in de maak.

De vooralsnog niet aangekondigde Switch-versie van de game is namelijk van een leeftijdsclassificatie voorzien in Brazilië. Hoewel het daarmee niet is bevestigd dat de game naar de Switch komt, is dit vaak wel een goede indicatie.

In de vermelding staat overigens dat het om een cartridge gaat - het spel lijkt dus fysiek naar de Switch te komen. Het gaat dus hoogstwaarschijnlijk niet om een cloudversie van het spel. Vorig jaar kwam wel een andere game van ontwikkelaar Remedy, Control, via de cloud naar de Switch.

Alan Wake Remastered werd eerder deze maand aangekondigd voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Epic Games Store. De game komt op 5 oktober uit. 

De remaster bevat de basisgame en de twee uitbreidingen The Signal en The Writer en wordt speelbaar in een 4k-resolutie en bevat tevens commentaar van Lake dat tijdens het spelen beluisterd kan worden. Alan Wake verscheen oorspronkelijk in 2010 voor de Xbox 360 en pc. In 2020 kocht Remedy Entertainment de rechten voor de thrillerfranchise terug van Microsoft.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou