Nieuws
Alan Wake Remastered

Alan Wake Remastered komt mogelijk naar de Switch

Speel heeft leeftijdsclassificatie gekregen in Brazilië

Geschreven door Michel Musters op
Een Nintendo Switch-versie van Alan Wake Remastered is mogelijk in de maak.

De vooralsnog niet aangekondigde Switch-versie van de game is namelijk van een leeftijdsclassificatie voorzien in Brazilië. Hoewel het daarmee niet is bevestigd dat de game naar de Switch komt, is dit vaak wel een goede indicatie.

In de vermelding staat overigens dat het om een cartridge gaat - het spel lijkt dus fysiek naar de Switch te komen. Het gaat dus hoogstwaarschijnlijk niet om een cloudversie van het spel. Vorig jaar kwam wel een andere game van ontwikkelaar Remedy, Control, via de cloud naar de Switch.

Alan Wake Remastered werd eerder deze maand aangekondigd voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Epic Games Store. De game komt op 5 oktober uit. 

De remaster bevat de basisgame en de twee uitbreidingen The Signal en The Writer en wordt speelbaar in een 4k-resolutie en bevat tevens commentaar van Lake dat tijdens het spelen beluisterd kan worden. Alan Wake verscheen oorspronkelijk in 2010 voor de Xbox 360 en pc. In 2020 kocht Remedy Entertainment de rechten voor de thrillerfranchise terug van Microsoft.

Dit artikel delen:

Lees meer

THQ Nordic doet Switch-games in de uitverkoop Inhoud van vierde seizoen Sea of Thieves onthuld
0

Reacties op: Alan Wake Remastered komt mogelijk naar de Switch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.