Aion free-to-play vanaf 28 februari | Gamer.nl

Aion free-to-play vanaf 28 februari | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De overstap naar dit model betekent dat niet-betalende leden in principe toegang hebben tot alle content. Wel zijn er enkele beperkingen binnen de chat- en ruilopties in het spel, duurt het langer voordat bepaalde instances weer beschikbaar zijn en is de beloning voor quests minder. 

Betalende spelers

Het is voor spelers ook mogelijk om een abonnement te nemen en zo de Gold-status te krijgen. Deze heft de chat- en ruilrestricties op en kort de tijd in die zij moeten wachten om weer instances in te kunnen. Ook krijgen betalende spelers meer zogeheten Aby Points voor het doen van opdrachten en verslaan van vijanden.

Veteranen

Wie voor de overgang van Aion naar het free-to-play-model ooit betalend lid is geweest, krijgt de Veteran-status. Deze is vergelijkbaar met de Gold-status en biedt enkele voordelen die niet betalende spelers niet kennen. Het ontvangen van de Veteran-status is niet afhankelijk van of het abonnement op Aion nog actief is. Actieve spelers krijgen het tegoed aan speeltijd dat zij nog hebben omgezet in in-game valuta binnen de free-to-play-versie van het spel. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou