Age of Empires Online komt in augustus | Gamer.nl

Age of Empires Online komt in augustus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ook komt er een starterspakket in de winkels te liggen voor 19,99 euro. Deze versie bevat een poster, een downloadcode voor het spel en voor extra content die niet in de gratis versie zit. Hiermee worden er extra opties voor de Egyptenaren en Grieken beschikbaar gemaakt. Hieronder bevinden zich extra technologieën, adviseurs, de speler-tegen-speler-arena, en extra uitrusting. Ook biedt de winkelversie toegang tot Windy's Wild Widgets Store, waarmee spelers speciale items kunnen kopen en verkopen.

De real-time strategiegame biedt met de Egyptische en Griekse beschavingen veertig uur aan gratis gameplay. Om de game verder uit te breiden kunnen spelers extra contentpakketten en beschavingen kopen. De in-game extra's uit de winkelversie van Age of Empires Online worden beschikbaar gesteld voor 19,99 euro. Andere uitbreidingen verschillen in prijs van 4,99 euro tot 19,99 euro.

Age of Empires Online

Age of Empires Online is alleen, competitief en coöperatief te spelen, en biedt gamers de mogelijkheid om steeds krachtiger te worden door mi ies te volbrengen. Spelers bouwen hun eigen hoofdstad en kunnen deze tonen aan andere Age of Empires Online-spelers, met wie ze ook kunnen chatten. Spelers strijden tegen andere beschavingen, drijven handel en bouwen hun stad op.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou