Age of Empires Online gratis te spelen | Gamer.nl

Age of Empires Online gratis te spelen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens een interview met Joystiq op de Gamescom liet Luehmann zich uit over het betaling ysteem van de game: "Het wordt geen gedoe met microtransacties." Hij gaf aan dat Microsoft met Age of Empires Online niet andere gratis te spelen games achterna wil gaan door geld te vragen "voor dingen die je niet eens wil doen in het spel" of  dat spelers moeten betalen "om onderdelen van het spel die zij niet leuk vinden over te kunnen slaan."

Uitbreidingen

"Ik houd er niet van om te betalen voor dingen die ik niet leuk vind om te doen, dat vind ik nogal krom", aldus Luehmann. Een medewerker van Robot Entertainment, de ontwikkelaar van het spel, voegt hieraan toe: "Het heeft wat weg van een uitbreiding kopen. Je koopt niet één ding tegelijk, in plaats daarvan schaf je bijvoorbeeld een hele nieuwe beschaving of regio met nieuwe opdrachten aan."

Age of Empires Online staat gepland voor de eerste helft van 2011. Microsoft en Robot Entertainment lieten weten dat er op dit moment al meer dan 25 uur aan gratis content in het spel zit. Over hoeveel de 'uitbreidingen' moeten gaan kosten kon Microsoft nog geen uitspraken doen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou