Age of Conan voor Xbox 360 is geannuleerd | Gamer.nl

Age of Conan voor Xbox 360 is geannuleerd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We zouden graag op een bepaald moment naar de console gaan, maar er zijn momenteel geen concrete plannen voor Conan", vertelt Morrison. "Zoals vele andere games hebben ontdekt, is het lanceren van een ma ively multiplayer-game op een spelcomputer veel moeilijker dan iedereen dacht. Daar moet nog wat ontwikkeling plaatsvinden."

De PC-versie van Age of Conan: Hyborian Adventures werd gelanceerd in 2008. Lang werd volgehouden dat de aangekondigde Xbox 360-versie nog zou komen. Het laatste nieuws rondom de spelcomputerversie kwam in februari 2010, toen Funcom wederom bevestigde dat die versie nog in ontwikkeling was. Nu blijkt het spel geannuleerd te zijn. Funcom heeft zijn pijlen nu gericht op Age of Conan: Unrated, een gratis speelbare en ongecensureerde versie van Age of Conan: Hyborian Adventures op PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou