Afbeeldingen Hearthstone: Heroes of Warcraft-uitbreiding gelekt | Gamer.nl

Afbeeldingen Hearthstone: Heroes of Warcraft-uitbreiding gelekt | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De uitbreiding voor de kaartgame voor Hearthstone staat gepland voor deze zomer en stelt spelers in staat om tegen computergestuurde tegenstanders de strijd aan te gaan. De uitbreiding kent verschillende elementen zoals deze ook al gevonden werden in de gelijknamige World of Warcraft-dungeon. 

Dit houdt onder meer in dat spelers te maken krijgen met veel kaarten die de Deathrattle-kracht bezitten. Nadat dit soort kaarten op het speelveld vernietigd worden, wordt een speciale kracht geactiveerd. In totaal moeten er negen eindbazen komen die spelers kunnen verslaan met verschillende samengestelde kaartendecks. Wie dit lukt, krijgt een unieke kaart die weer gebruikt kan worden. Naar verwachting worden er zo'n dertig nieuwe kaarten geintroduceerd met de uitbreiding die voorlopig gepland staat voor deze zomer. 

Alle afbeeldingen zijn op imgur te vinden. Hieronder staat een selectie van afbeeldingen. Eerder doken ook al andere afbeeldingen van de uitbreiding op door een te vroeg geplaatste preview, waarin de Deathrattle-kracht ook de boventoon voert. Een selectie van die afbeeldingen vind je ook hieronder.

Eerdere gelekte afbeeldingen:


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou