Nieuws
Fortnite

Actrice Brie Larson leert collega Tessa Thompson hoe Fortnite werkt

Larson toont op YouTube regelmatig haar passie voor games

Geschreven door Michel Musters op
Actrice Brie Larson heeft haar collega Tessa Thompson in een YouTube-video geleerd hoe de populaire battle royale-game Fortnite gespeeld wordt.

Zowel Larson als Thompson spelen onder andere in de Marvel-films. Larson maakt er geen geheim van dat ze een fervent gamer is en heeft in een Nintendo-reclame gespeeld. Op haar YouTube-kanaal verschijnen diverse video's die regelmatig gerelateerd zijn aan games, zoals de video die vandaag is geplaatst.

In de video toont Larson aan Thompson hoe Fortnite werkt. Thompson legt uit dat ze zelf sinds haar kindertijd geen games meer heeft gespeeld, maar moet aan het einde van de video toegeven dat het gemakkelijk lijkt om verslingerd aan het spel te raken.

De video is hieronder in zijn geheel te bekijken. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Grote Caves & Cliffs-update voor Minecraft komt in twee delen uit Hitman-ontwikkelaar opent studio in Barcelona
2

Reacties op: Actrice Brie Larson leert collega Tessa Thompson hoe Fortnite werkt

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Tad

  • 17 april 2021 09:15
  Ik word er een beetje moe van dat het gehele 'celebrity' gebeuren voor de celebrity's PR door lekt naar games. Eentje huren voor een reclame is 1 ding, al is geeft dat van het spel zelf soms een zwakkere indruk met een geforceerde reactie op het spel, maar dat gossip magazine spul zoals 'Bekend persoon A speelt met bekend persoon B' terwijl er verder niets gaande is…. Het is niets voor mij.
  Wat gebeurt er behalve '2 personen spelen grootste spel van het moment'? Vooral voor PR of als ze net gaming in stappen is het natuurlijk dat ze daarvoor zouden gaan.5 á 10 jaar geleden zou het Minecraft geweest zijn dat ze spelen. Is er een twist of raad de redactie het zo erg aan wegens een grappig moment? Of proberen ze nieuwe mensen de website op te krijgen waarvoor ik ze niet bepaald kwalijk kan nemen als de cijfers iets minder worden.

  Ik ga het ook niemand kwalijk nemen als het wat voor hun is en het is mijn plaats niet om mensen kwalijk te nemen maar ik vind vermoeiend om steeds te zien (Niet alleen hier, Nintendo's kanaal is er wel een tikje 'erger' in bijv.). Vooral met sommige specifieke celebrities waar ik een beetje een bias tegen heb.

  Excuses voor de rant, wou het even er uit hebben, ben door de laatste 10 jaar ook iets meer cynisch geworden

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Pascal08

  • 17 april 2021 11:06
  @Tad En ik maar denken dat ze dit gratis deden :D im so naive!!!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.