Dave Stohl van Activision sprak in een e-mail van over het bedenken van een plan B, nadat er een voorstel was gedaan aan West en Zampella met betrekking tot Modern Warfare 2. De ontwikkeling van het spel zou in gevaar zijn en Activision was boos dat Infinity Ward niet op tijd voor de E3 van dat jaar een gameplay-demo leek te willen produceren. "Treyarch de ontwikkeling over laten nemen is ook een optie, maar eng vanwege de beperkte tijd", zei Stohl toentertijd in een e-mail.

Een van de documenten stelt ook dat West en Zampella opgehangen zouden hebben toen Activision-topman Mike Griffith hen belde over de E3-demo. Activision-CEO Bobby Kotick reageerde hierop met: "Als ze dat echt hebben gedaan dan zou ik hun sloten veranderen en ze buitensluiten van hun gebouw", waarop Griffith reageerde met: "Zodra ik de gold master (de definitieve versie van de game) heb".

Uit de e-mails blijkt ook dat Activision negatieve reacties van de pers voorzag, als het West en Zampella zou ontslaan. "Is iedereen klaar voor het grote, negatieve PR-verhaal dat dit wordt zodra we ze eruit schoppen? Ik word er een beetje bang van", aldus Stohl. 

Lees meer over de rechtszaak in het dossier over Activision vs. West/Zampella