Activision kondigt Spider-Man: Shattered Dimensions aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Verder heeft Activision Blizzard nog geen details over de game prijsgegeven. Aangezien er de komende tijd geen nieuwe films gebaseerd op de superheld uitkomen, is het aannemelijk dat deze game een op zichzelfstaand verhaal krijgt. De vorige Spider-Man game die verscheen, Spiderman: Web of Shadows, was ook niet gebaseerd op een film.

Eerder dit jaar gaf de directeur van Activision Blizzard, Bobby Kotick, nog aan dat de Spider-Man games te veel afdwaalden van waar de superheld daadwerkelijk om draait. Volgens hem heeft de uitgever de afgelopen vijf jaar geen fatsoenlijke game gebaseerd op Spider-Man uitgegeven. "Je moet kunnen slingeren aan een web in de game, want waarom zou je anders Spider-Man willen zijn?", aldus Kotick.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou