Activision heeft vandaag zijn fiscale cijfers voor het afgelopen kwartaal bekend gemaakt. Het bedrijf draaide een omzet van $222.5 miljoen, $22.5 miljoen meer dan men aanvankelijk verwachtte. Toch voorkwam dit niet dat het bedrijf het afgelopen kwartaal in de rode cijfers belandde. Activision leed namelijk een verlies van $13.2 miljoen, tegenover een winst van $25.5 miljoen in hetzelfde kwartaal een jaar geleden.Activision maakte eveneens bekend dat het met de lancering van de Xbox 360 vier spellen klaar heeft staan. Gun, Tony Hawk's American Wasteland, Call of Duty 2 en Quake 4 zullen op 22 november in de Amerikaanse winkels te vinden zijn. Dit zijn overigens stuk voor stuk spellen die al eerder op PC of consoles verschenen en voor de Xbox 360, maar minimaal zijn aangepast.

Volgend jaar kunnen we ook twee nieuwe filmgames van Activision verwachten. Men hoopt tegelijk met de film X-Men 3 een spel in de winkels te hebben en ook de rechten op Over the Hedge sleepte Activision binnen. Over the Hedge is een animatiefilm van Dreamworks, met Bruce Willis als de stem van de wasbeer die de hoofdrol speelt.

Tot slot had Activision nog een nieuwtje over GUN voor de PSP. Deze handheldversie van Neversoft's westerngame is nu eindelijk officiëel bevestigd, maar laat nog wel even op zich wachten. GUN wordt op zijn vroegst in het tweede kwartaal van 2006 op de PSP verwacht.