Activision komt met dinoshooter Jurassic: The Hunted | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Jura ic: The Hunted kruipen spelers in de huid van overlevings- en wapenexpert Craig Dylan, die via de Bermudadriehoek terug in de tijd wordt gezogen naar het tijdperk van de dinosauru en.

"Maak je klaar om opgejaagd te worden" zei David Oxford van Activision. "In Jura ic: The Hunted worden spelers non-stop belaagd door kwaadwillige dinosauru en die van alle kanten af komen - deze enorme beesten gaat niet neer met één schot van een geweer".

De dinoshooter verschijnt in de Verenigde Staten op 3 november voor PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo Wii. Het spel zal verkocht worden voor 39,99 dollar, 20 dollar onder de adviesprijs van de meeste games op Xbox 360 en PlayStation 3. Het is nog onbekend of Jura ic: The Hunted ook naar Europa komt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou