Activision heeft plannen voor meerdere remasters

Activision heeft plannen voor meerdere remasters

Ontwikkelaar Activision heeft een aantal remasters op de planning staan. Dat wordt bekendgemaakt tijdens een presentatie voor investeerders.

Tijdens de presentatie werden er plannen aangekondigd voor meerdere remasters die Activision wil gaan ontwikkelen. Over welke games het gaat is nog niet bekend. Daar wordt later in het jaar meer over bekendgemaakt. Ook werd er aangekondigd dat er dit jaar een nieuwe Call of Duty uitkomt.

Tijdens de presentatie werd ook aangekondigd dat ze plan zijn om games in een ‘nieuws jasje’ te steken, wat ook kan duiden dat ze plannen hebben voor een aantal remakes. Ook hierover wordt er later in het jaar meer onthuld.

De laatste remake van Activision is Crash Team Racing Nitro-Fueled. In onze review zeiden we het volgende over de game:"Crash Team Racing Nitro-Fueled is alles wat fans van het eerste uur hadden verwacht en meer. De remake blijft trouw aan het origineel en voert logische verbeteringen door."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

het is Activision-Blizzard toch? hopelijk gaat het beter dan WC3 :) of bedoelen ze alleen reboots van Activision zelf?

0

Neem aan van activision zelf. Ze doen maar lekker. @EA ik will een remake van dungeon keeper 1!

0
test

@Shinjite EA heeft de dungeon keeper franchise gedegdadeerd tot een geld graaiende mobile game. Als dat is hoe EA er mee om gaat heb ik liever dat t dood blijft.

0

Aanbevolen voor jou