Nieuws
Riot Games

Actiegame Mageseeker: League of Legends Story gelekt

Nieuwe game van Riot Games

Geschreven door Jari Klapwijk op
De nieuwe actiegame van Riot Games, Mageseeker: League of Legends Story, is gelekt.

Dat gebeurde via het Zuid-Koreaanse Game Rating and Administration Committee dat leeftijdskeuringen aan games verstrekt. De actiegame is gebaseerd op het populaire League of Legends. In het spelen duiken spelers vermoedelijk in de huid van Sylas om Demacia te redden. Het spel moet naar consoles en pc komen. Verder is er nog niets bekend over de game. Het spel wordt vermoedelijk snel aangekondigd.

Riot Games is al langer bezig met het maken van spin-offs van League of Legends. Dat doet het zowel in game- als in serievorm. De animatieserie Arcane was een denderend succes en won zelfs een Emmy Award voor Best Animated Program.

Arcane kwam op 7 november 2021 uit op Netflix. De animatieserie is gebaseerd op League of Legends. Onder andere Hailee Steinfield, Kevin Purnell en Kevin Alejandro spelen een rol in de serie, die in samenwerking met game-ontwikkelaar Riot Games wordt gemaakt. Momenteel wordt er gewerkt aan een tweede seizoen.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Verwisselbare disk drive nieuw PS5-model werkt niet op oude' The Callisto Protocol voldoet niet aan verwachte verkoopcijfers
0

Reacties op: Actiegame Mageseeker: League of Legends Story gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.