Nieuws

Acer lanceert gaming-smartphone Predator 6

Ook nieuwe versies van laptop en notebooks

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Acer heeft op IFA 2015 de nieuwe producten in de Predator-lijn gepresenteerd. Er komt een nieuwe versie van de laptop en notebooks, de gaming-computers van Acer krijgen nieuwe ventilatoren en er komt met de Predator 6 een nieuwe gaming-telefoon bij.

De Predator-lijn van Acer is uitgebreid met een aantal nieuwe producten. De gaming-computers van Acer krijgen vooral een upgrade op het gebied van prestaties en koeling, maar er komen ook nieuwe producten bij zoals de Predator 6 gaming-telefoon en de Predator Projector. Met de Predator Z35 wordt er ook een beeldscherm toegevoegd die speciaal voor games is ontwikkeld.

Acer zorgt voor verkoeling

Er is in de Predator-lijn veel aandacht besteed aan de koeling van de pc's. De Acer DustDefender is verbeterd en moet ervoor zorgen dat stof wordt weggewerkt binnenin je pc en heeft daarnaast ook een koeling-functie. Dat moet er toe leiden dat je pc betere prestaties levert tijdens het gamen en ook langer meegaat. Verder heeft Acer ook de FrostCore gepresenteerd. Deze ventilator kun je in plaats van de CD-drive in je pc plaatsen en zorgt voor extra verkoeling. Met CoolBoost heeft Acer ook een app ontwikkelt waarmee je handmatig kunt instellen hoe snel de ventilator in je pc draait. Tot slot heeft Acer een nieuwe ventilator ontwikkeld met metalen bladen die de prestaties van je pc met 9 procent moet verhogen.

Predator 6

Een nieuwe toevoeging aan de Predator-lijn is de Predator 6. Een telefoon die speciaal gemaakt is voor voor het spelen van games. De Predator 6 heeft een 6 inch scherm, een deca-core processor, 4GB RAM-geheugen en vier speakers. Volgens Acer is de Predator 6 zelfs te gebruiken als een game-controller waardoor het spelen van mobiele games nog leuker wordt. De Predator 6 heeft daarnaast ook een camera van 21 megapixels.

Vernieuwde laptop en nieuwe notebooks

Acer heeft goed geluisterd naar gamers en dat heeft geleid tot een aantal vernieuwde laptops in de Predator-lijn. Zo heeft de Aspire V Nitro een upgrade gekregen met onder meer een nieuw toetsenbord die sneller reageert. Daarnaast heeft Acer ook de Predator 15 en 17 gepresenteerd. 

De notebooks zijn respectievelijk 15- en 17 inch en Acer heeft samengewerkt met Intel en de Skylake-chips toegevoegd voor betere prestaties. Verder hebben de notebooks tot wel 32GB RAM-geheugen.

Predator Z35 en Predator Projector

Acer presenteerde ook twee nieuwe producten die de game-ervaring nog meer verbeteren. Ten eerste werd de Predator Z35 aangekondigd. Het beeldscherm wordt door het bedrijf de snelste game-monitor ter wereld genoemd. De Predator Z35 is 35 inch groot en is een curved-monitor waarmee de games nog beter in beeld worden gebracht.

Tot slot werd ook de Predator Projector aangekondigd tijdens de Acer-presentatie in Berlijn. De beelden worden met laser geprojecteerd en de Projector is ideaal voor multi-player games.

Naast de nieuwe producten in de Predator-lijn presenteerde Acer nog een aantal andere nieuwe producten. Zo brengt het bedrijf binnenkort de eerste smartphone-pc uit die draait op Windows 10 en presenteerde het ook nieuwe Chromebooks. Daarnaast werd de Acer Revo Build gepresenteerd waarbij de verschillende modules met magneten aan elkaar gemonteerd kunnen worden. Verder werd ook de samenwerking met Intel zichtbaar in de Acer Aspire Switch 12 die een Intel processor krijgt en Thunberbolt 3.

Door ComputerTotaal

Dit artikel delen:

Lees meer

PlatinumGames toont concept art voor Nier 2 In Between
1

Reacties op: Acer lanceert gaming-smartphone Predator 6

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Hellraidermike

  • 3 september 2015 23:39
  LOL een game telefoon, en dan doen ze blij met een deca core processor maar geen losse video chip.

  Hoe nuttig -_-


  Smartphone PC ? Ze bedoelen een PDA met bel functie. wat een onzin toch weer.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.