Ace Combat-serie begint opnieuw bij Assault Horizon | Gamer.nl

Ace Combat-serie begint opnieuw bij Assault Horizon | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De makers zien dit deel als een soort hergeboorte en daarom heeft de opvolger van Ace Combat 6: Fires of Liberation ook geen getal achter zijn naam staan. Dit is niet de eerste keer dat een Ace Combat-game geen getal heeft: Tu en deel 5 en 6 kwam Ace Combat: The Belkan War uit voor PlayStation 2. Ace Combat-games voor mobiele platformen hebben bovendien nooit een getal achter hun naam gehad.

Ace Combat: A ault Horizon

De game heeft dezelfde setting als de PSP-game Ace Combat: Joint A ault, namelijk een realistische wereld. Het thema van de game is "een pijnlijke dood door vlammende vleugels", aldus Namco Bandai. Volgens de uitgever zullen er ondanks het toegevoegde realisme genoeg vernietiging en snelle achtervolgingen in de game zitten. Ace Combat: A ault Horizon moet in 2011 op Xbox 360 en PlayStation 3 verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou