Ace Combat: Assault Horizon verschijnt op 14 oktober | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De straaljagergame Ace Combat: A ault Horizon verschijnt op 11 oktober in Noord-Amerika en is vanaf 14 oktober in Europa voor de Xbox 360 en PlayStation 3 beschikbaar. In het nieuwste deel van de langlopende serie staat spektakel wederom centraal. Voor het eerst in de franchise zitten er naast straaljagers ook helikopters in het spel. Daarnaast krijgt het spel een multiplayermodus waarin spelers het tegen elkaar opnemen in het luchtruim.

Ace Combat

Ace Combat: A ault Horizon is de elfde game in de franchise. Ace Combat begon in 1995 als Air Combat, en was zowel te vinden voor de PlayStation, als in de arcadehallen. Vanaf 1997 ging de serie als Ace Combat door het leven. Sindsdien heeft de serie nog twee games op de PlayStation gezien, driemaal op de PlayStation 2 en eenmaal op de Xbox 360 in 2007. Ace Combat heeft zijn vleugels ook gespreid over draagbare platformen, waaronder de PSP en de iPhone en binnenkort ook de 3DS.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou