Toen uitgever Acclaim in 2004 failliet ging, is het gros van de games dat men toen in ontwikkeling had, in de ijskast beland. Een aantal titels zijn inmiddels via andere uitgevers op de markt gekomen, zoals Juiced, Urban Chaos: Riot Response en Made Man, anderen leken voorgoed van het toneel verdwenen. Toch lijkt er nog een andere Acclaim-titel te zijn die is gered: Emergency Mayhem.

Codemasters is namelijk van plan om Emergecy Mayhem op de markt te brengen voor de Wii, PS2 en PSP, zo maken het Nintendo Magazine en OPM bekend. Welke ontwikkelaar het spel nu afmaakt en wanneer het op de markt komt, is echter nog onduidelijk. Emergency Mayhem is een partygame rond diverse hulpdiensten, waarbij je activiteiten van brandweer, politie en ambulance uit dient te voeren middels zo'n zestig verschillende minigames.

In de singleplayermode dien je hierbij ook nog eens rond te scheuren op weg naar de verschillende opdrachten met zes verschillende voertuigen. Hierbij moet je onder andere brandjes blussen, katjes uit de boom redden en bommen ontmantelen. Zeven verschillende steden staan tot je beschikking.