Nieuws

Abstracte puzzelgame Humanity laat in 2023 weer van zich zien

Door de studio van Lumines- en Tetris Effect-maker Tetsuya Mizuguchi

Geschreven door Michel Musters op
Volgend jaar wordt er meer onthuld over de vier jaar geleden aangekondigde indiegame Humanity.

Dat werd via het officiële Twitter-account van de game aangekondigd. Men plaatste een korte video waarin een hoop digitale mensen van bovenaf zijn te zien. Hun lichamen tonen het jaartal 2022, dat wordt veranderd in 2023. Of daarmee ook bedoeld wordt dat het spel in 2023 uitkomt is niet bekend.

Humanity werd in 2019 aangekondigd en wordt ontwikeld door Enhance Games, de studio van Rez-, Lumines- en Tetris Effect-ontwikkelaar Tetsuya Mizuguchi. Het spel werd toen onthuld voor PlayStation 4 en PlayStation VR, al is het niet bekend of daar inmiddels ook PlayStation 5 en PS VR2 als speelbare platforms bij gerekend mogen worden.

Het abstracte puzzelspel laat spelers richting geven aan grote groepen aan wandelende mensen, al lijkt niet helemaal duidelijk wat precies de bedoeling is. Hieronder is de onthullingstrailer nog eens te bekijken en daaronder is de tweet in kwestie te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Lara Croft-games verschijnen pas in 2023 op Nintendo Switch Lijk in Half-Life 2 blijkt gebaseerd op foto van echt lichaam
0

Reacties op: Abstracte puzzelgame Humanity laat in 2023 weer van zich zien

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.