Abandoned PS5-app wederom niet gelanceerd

Abandoned PS5-app wederom niet gelanceerd

De Abandoned-app die gisteravond had moeten lanceren, is wederom niet uitgebracht.

De speciale app zou lanceren op de PS5 Store. Hierin zouden trailers van de game in real-time bekeken kunnen worden. Dat zou de meest nauwkeurige weergave van graphics moeten opleveren. De app zou eigenlijk al in juni uitkomen, maar werd toen meerdere malen uitgesteld. Uiteindelijk zou gisteren de release moeten plaatsvinden, maar dat is dus ook niet gebeurd.

Op Twitter laat de Nederlandse ontwikkelaar Blue Box Game Studios weten dat er technische problemen zijn gerelateerd aan het uitbrengen van een patch waarmee de app live moet gaan. Men laat weten dat er een update gegeven wordt zodra het probleem is opgelost.

Er is veel verwarring en speculatie rondom Abandoned. De PS5-game werd dit voorjaar onthuld, waarna gamers speculeerden dat het om een geheim project van Metal Gear-bedenker Hideo Kojima zou gaan. Oprichter Hasan Kahraman gaf meerdere malen aan dat zijn project niets met Kojima te maken heeft, maar gaf op internet tegelijk wel regelmatig vage hints waarmee fanatieke fans het project aan Kojima of Silent Hill konden verbinden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Verwachtingsmanagement van deze game is wel echt dramatisch. Hoe vaak kan je dit nog pullen joh.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou