Aantal Epic Games Store-functionaliteiten uitgesteld

Aantal Epic Games Store-functionaliteiten uitgesteld

Een aantal aangekondigde functionaliteiten voor de Epic Games Store worden uitgesteld tot mei en juni. Ook maakt Epic Games bekend dat april de beste maand tot nu toe was voor de eigen digitale winkel.

Epic Games heeft een blogpost uitgebracht, waarin bekend wordt gemaakt dat een aantal nieuwe functionaliteiten van de Epic Games Store worden uitgesteld. De functionaliteiten die stonden gepland om uit te komen in april, zijn nu verschoven naar mei en juni. Epic legt uit dat de focus van het ontwikkelingsteam de afgelopen maand lag bij het ondersteunen van de online-functionaliteiten van nieuwe gamelanceringen, waardoor er niet kon worden gewerkt aan het verbeteren van de Epic Games Store.

Vorige maand bracht Epic Games, in samenwerking met Trello, een Roadmap uit voor de eigen digitale winkel, waarin een overzicht is te zien van aan welke Epic Games Store-functionaliteiten wordt gewerkt op korte, middellange en lange termijn. Onder andere het kunnen opslaan van data in de Cloud en het kunnen zoeken naar games op basis van genres en tags moet binnen één tot drie maanden mogelijk zijn. Ook wordt er gewerkt aan een herontwerp van de winkelpagina.

In de blogpost onthult Epic Games ook dat april de beste maand tot nu toe was voor de Epic Games Store. World War Z, het zombiespel dat 16 april werd uitgebracht, is tot nu toe 320.000 keer verkocht in de Epic Games Store. 250.000 kopieën hiervan zijn in de eerste week na lancering al verkocht. Epic vermeldt verder dat Satisfactory, Anno 1800 en Metro: Exodus de beste lanceringen ooit hebben gehad in de respectievelijke franchises. Metro: Exodus is zelfs het bestverkochte spel ooit in de Epic Games Store.

Tot slot kondigt Epic aan dat Metro: Exodus en Dangerous Driving nu aangeschaft kunnen worden in de Humble Store. Bovendien kan Borderlands 3 worden gereserveerd in de digitale winkel van Humble. Dit wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Epic Games en Humble Bundle.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mijn gebruik van de Epic Store is toch al voor onbepaalde tijd uitgesteld.

0
test

In de langlopende franchise Satisfactory is Satisfactory inderdaad de meest succesvolle lancering! XD

0

Aanbevolen voor jou