Leuk hoor, reageren op Gamer.nl en het forum, maar het zou beter zijn als je je virtuele vrienden eens echt de hand kan schudden (of hun gezichtsuitdrukking kan zien wanneer je ze virtueel inmaakt). Natuurlijk was er alweer een jaar geleden BlunfnixLAN, waar de Gamer.nl community zich samen had gevoegd in een cybercafé te Rotterdam. Naar aanleiding van het succes van dit evenement presenteert Gamer.nl in samenwerking met Gameparty hét Gamer.nl LAN evenement van dit voorjaar:

Gamer.nl Connect 2005

Deze gamesparty zal plaats hebben voor in totaal ca. 240 man en zal van vrijdag 29 april tot en met zondag 1 mei plaatsvinden in het pittoreske Leerdam vlak bij Utrecht. Het enige wat jij hoeft te doen is je met je geliefde systeem (en eventueel spelconsole) naar het midden van ons kikkerlandje te begeven en je drie dagen te goed te doen aan games, consoles, wedstrijden en topless chicks (dat laatste overigens onder voorbehoud). Dit alles met slaap- en eetmogelijkheden. De perfecte manier om eens kennis te maken met dé gamescommunity van Nederland. Natuurlijk zou dit evenement niet compleet zijn zonder enkele verrassingen die momenteel in voorbereiding zijn.

De inschrijvingen zullen binnenkort van start gaan, dus wees er snel bij. Plaatsen zijn zeer beperkt. Details volgen snel op de binnenkort te lanceren GNL Connect website. Tot die tijd: vergeet niet om 29 april tot 2 mei vrij te houden in je kalender. De Gamer.nl LAN crew, redactie en community zien je graag verschijnen!