Aankondiging BioWare mogelijk Mass Effect-game met multiplayer | Gamer.nl

Aankondiging BioWare mogelijk Mass Effect-game met multiplayer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het zou een op multiplayer gerichte titel worden die de Call of Duty-doelgroep meer aan moet spreken, met een soortgelijke progre ie voor spelers. Ook zou er een singleplayergedeelte in het spel zitten, al speelt Shepard van Ma Effect 1 en 2 daarin niet de hoofdrol.

In het verleden liet BioWare al blijken op zoek te zijn naar multiplayertalent voor zijn titels. Ook zei mede-oprichter Greg Zeschuk dat er meer games dan enkel een trilogie zouden verschijnen binnen de Ma Effect-serie. Gisteren verscheen het eerste screenshot van de game, waarop een gehavende man te zien was, met een geweer in zijn handen. De Spike TV Video Game Awards, waarop de aankondiging gedaan zal worden, gaan 11 december van start.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou