Aankomende dlc The Witcher 3 is Geralt’s laatste avontuur | Gamer.nl

Aankomende dlc The Witcher 3 is Geralt’s laatste avontuur | Gamer.nl

CD Projekt Red heeft in een interview meer details vrijgegeven over de aankomende uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt genaamd Blood & Wine. Volgens de Poolse ontwikkelaar wordt de uitbreiding het laatste verhaal met Geralt, het hoofdpersoon uit alle The Witcher-games.

Blood & Wine zal een flinke hoeveelheid content toevoegen aan de actie-rpg. Volgens CD Projekt Red zijn spelers rond de twintig uur zoet met de content.

Het verhaal in deze uitbreiding staat los van de oorspronkelijke gebeurteni en in The Witcher 3: Wild Hunt. Volgens de schrijver van de game wordt Blood & Wine beter dan The Witcher 3 zelf, dankzij de opgedane ervaring tijdens de ontwikkeling en feedback van de fans.

De nieuwe uitbreiding wordt ergens in de eerste helft van 2016 verwacht. De eerste uitbreiding, Hearts of Stone, werd vorig jaar uitgegeven. CD Projekt Red gaf toen aan dat Hearts of Stone zo'n tien uur in beslag nam, maar in de praktijk deden spelers er rond de twintig uur over.

Afgelopen week verscheen een update voor The Witcher 3: Wild Hunt waarmee bugs zijn opgelost en de algemene prestaties van de game zijn verbeterd.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou