Aankomende Resident Evil Village-patch moet prestaties op pc verbeteren

Aankomende Resident Evil Village-patch moet prestaties op pc verbeteren

Morgen verschijnt er een patch voor de Steam-versie van Resident Evil Village waarmee de prestaties van de game zouden moeten worden verbeterd.

Het is de tweede patch die specifiek uitgebracht wordt om de prestaties van de pc-versie te verbeteren. Volgens Capcom hebben sommige CPU's problemen met het lanceren van de game. Dat wordt verholpen met de patch. Ook moeten ongespecificeerde grafische processen worden verbeterd.

De pc-versie van Resident Evil Village kwam eerder onder vuur te liggen door framedrops en stotterende beelden. Hackers kwamen er achter dat de problemen werden veroorzaakt door de beveiligingssoftware in de game. Capcom bracht kort daarna een patch uit om dit probleem te verhelpen.

Village is het achtste deel in de franchise en draait om Ethan Winter, die naar een Europees dorpje reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. Het spel is sinds eerder dit jaar verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop dat ik het spel nu dan weer kan spelen... Ik had het gespeeld, maar een maandje later kon het niet meer, wilde gewoon niet meer opstarten. Minuutje later: Gecontroleerd, doet het gewoon weer. Hopen dat het na de patch nog steeds zo blijft.

0
test

Kom alsjeblieft met een FOV-patch voor de consoles, het is nu echt niet om aan te gluren. Bovendien word ik er kots misselijk van en dat heb ik echt nog nooit gehad met een game.

0

Aanbevolen voor jou