Aankomende Biomutant-patch is gebaseerd op feedback van spelers

Aankomende Biomutant-patch is gebaseerd op feedback van spelers

Er is een patch voor het pas verschenen Biomutant in de maak, waarbij er wordt geluisterd naar de feedback van spelers.

Dat meldt ontwikkelaar Experiment 101. "We werken aan het tempo van dialogen, de settings voor de verteller, moeilijkheidsgraden, videosettings zoals 'depth of field' en 'motion blur', loot en vijanden, alsmede geluid en gevechten".

Dat er gewerkt wordt aan settings voor de verteller, is een opvallende toevoeging. In het spel worden veel acties van de spelers door een verteller beschreven. Dit kan wel naar beneden geschroefd worden, maar niet helemaal uitgezet worden. Mogelijk is dat na de update wel mogelijk.

Hoewel een releasedatum voor de patch er niet is, verwacht de ontwikkelaar dat het eerst op pc uitkomt en daarna op consoles. Biomutant is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gamer.nl gaf Biomutant een 6 en schreef: "Biomutant is grillig in opzet. Het missie-ontwerp is te traditioneel en de game leunt op een warrig verhaal met slechte dialoog en nietszeggende personages, terwijl de actie en sommige rpg-systemen juist beter zijn dan die van genregenoten."

Biomutant

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Volgens mij kan ik deze game beter op pc halen. Ik lees overal dat er veel bugs zitten in de console versies

0
test

@Roy36NL In de PS4 versie kom ik iig constant rare dingen tegen idd.

0
test

@Roy36NL ik ben nog weinig tegen gekomen op de series x. Vond de game in het begin niet zo maar naarmate je sterker word en meer krachten krijgt word de game erg leuk en best een pittig vecht systeem. Vermaak me prima op dit moment. Hoop ook niet dat teveel mensen naar die 6 kijken want deze game verdient een kans.

0
test

@Roy36NL Ben in totaal 1 bug tegen gekomen op Series X waar ik niet kon interacten met een NPC voor een quest en daardoor opgesloten zat in een kamer. Verder echt geen enkel probleem, speelt heerlijk.

0

@FishSt1ck er was een performance review op ign.com en daar zag ik er meerdere zowel op de PlayStation en Xbox huidige en nieuwe generaties. Dus don’t shoot the messenger :-).

0
test

Ik ben 2 bugs op de XSX tegen gekomen. Deze game verdiend inderdaad een kans voor iedereen. Ik geniet er met volle teugen van en kijk er elke keer naar uit om verder te spelen!

0

Aanbevolen voor jou