505 Games koopt uitgever van Puzzle Quest-games op

505 Games koopt uitgever van Puzzle Quest-games op

505 Games heeft D3 Go!, de uitgever van de Puzzle Quest-games, overgenomen.

D3 Go! was eerst eigendom van D3 Publisher en Bandai Namco, maar nu dus van 505 Games. Het bedrijf staat vooral bekend om het uitgeven van de Puzzle Quest-games, waar meerdere delen en spin-offs zoals Marvel Puzzle Quest van bestaan. 

In 2021 nam 505 Games al Infinity Plus Two, de oorspronkelijke ontwikkelaar van de Puzzle Quest-reeks over. De franchise is nu dus geheel eigendom van 505 Games.

505 laat weten dat bestaande en aankomende games intact blijven en worden uitgerust met nieuwe content. Ook moeten er in de nabije toekomst meer investeringen worden gedaan.

De Puzzle Quest-games zijn te vergelijken met Bejeweled, maar dan met rpg-invloeden. De speler lost puzzels op met een personage die omhoog kan gaan in zijn levels en verschillende spreuken en wapens tot zijn beschikking heeft om tegenstanders uit te schakelen. Eerder dit jaar kwam Puzzle Quest 3 uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Het verkoopmodel aanpassen verandert niet even het ontwerp van het spel, het blijft een spel gemaakt voor microtransactions. Ik zou niet weten waarom je het dan ineens wel zou overwegen. En dit nieuws is redelijk somber, je investeert niet in iets wat geen geld oplevert. Puzzle Quest 3 was duidelijk de slimme keus voor de oorspronkelijke uitgever.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou