Assassin's Creed 3 Remastered krijgt 4K, HDR en meer | Gamer.nl

Assassin's Creed 3 Remastered krijgt 4K, HDR en meer | Gamer.nl

Ontwikkelaar Ubisoft heeft details bekendgemaakt van grafische verbeteringen rondom de Remastered-versie van Assassin's Creed 3. Dit maakt Ubisoft bekend op de officiële website.

Deze verbeteringen zijn van toepa ing op de PS4, Xbox One en pc. Zo is er op de PS4 Pro, Xbox One X en pc 4K en HDR beschikbaar, terwijl bij de PS4 en Xbox One gespeeld kan worden in 1080p. Daarnaast hebben de textures een hogere resolutie, is er een nieuw lighting rendering-systeem genaamd PBR (Physically Based Rendering) in combinatie met andere grafische verbeteringen.

Ubisoft heeft op basis van ontvangen feedback van spelers veranderingen aangebracht aan bepaalde gameplay-mechanieken, waarvan meerdere features zijn vernieuwd of verbeterd. Als laatst is er een grotere menigte, meer detail in de omgevingen en visuele effecten.

A a ins Creed 3

Eerder werd bekend dat er een Remastered-versie van A a in's Creed 3 inbegrepen zit in de Season Pa van A a in's Creed Ody ey. Met A a in's Creed 3 Remastered zijn er verschillende soorten content inbegrepen.

Zo zijn er Benedict Arnold-mi ies beschikbaar, bestaande uit vier herinneringen. In deze herinneringen moet Connor het plan van Benedict Anrold blootleggen om West Point over te geven aan het Britse leger. Daarnaast is er het Hidden Secrets-pakket met drie mi ies goed voor een uur aan extra gameplay. Voor elk van deze mi ies krijgt de speler een wapen en worden in totaal twee singleplayer-skins gegeven.

A a in's Creed 3

Ook krijgt de speler alle episodes van Tyranny of King Washington; waarin de speler Washington moet stoppen als tirannieke koning en zijn land moet bevrijden. Als laatst is er de volledige game van A a in's Creed Liberation Remastered, waar dezelfde grafische verbeteringen van toepa ing zijn als bij A a in's Creed 3.

A a in's Creed 3 speelt zich af in Amerika in de achttiende eeuw, aan het begin van de Amerikaanse Revolutie.

A a in's Creed 3 Remastered, die ook los beschikbaar komt, moet in maart 2019 verschijnen op pc, Xbox One en PS4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou