'3DS-versie The Binding of Isaac is een mogelijkheid' | Gamer.nl

'3DS-versie The Binding of Isaac is een mogelijkheid' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Momenteel vraagt een uitgever die ik ken aan Nintendo of ze het oké vinden om Isaac op de 3DS te zien", antwoordde McMillen. "Als ze ja zeggen, dan draag ik de game over aan hen en mogen zij het porten." McMillen gaf dit antwoord op de website Formspring.me, waar fans hem vragen kunnen stellen.

De 3DS is het enige platform waarop de game mogelijk nog uitkomt, bevestigt McMillen na een vraag of er ook kans is op een iOS-versie: "Nee, het enige systeem waar je ooit mi chien Isaac op zal zien is de Nintendo 3DS en dat zal alleen gebeuren als een ander bedrijf de game overzet." De game is sinds september beschikbaar voor Windows, OS X en Linux.

Dungeon Crawler

The Binding of Isaac is een game die draait om het uitpluizen van kerkers vol monsters en geheime voorwerpen. In dit geval doet de kelder in het huis van hoofdpersoon Isaac dienst als kerker, waarin hij steeds dieper afdaalt en steeds moeilijkere vijanden tegenkomt. De verschillende levels worden willekeurig gegenereerd en dus kunnen vijanden en bazen die spelers tegenkomen per se ie afwijken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou