Quake-engine shooter Wrath: Aeon of Ruin komt deze zomer

Quake-engine shooter Wrath: Aeon of Ruin komt deze zomer

3D Realms heeft de retroshooter Wrath: Aeon of Ruin aangekondigd voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

De old-school shooter gebruikt de originele Quake-engine om zo authentiek mogelijk over te komen. Het spel is ontwikkeld door KillPixel, dat bestaat uit voormalige Quake-modders en -mappers. De "donkere fantasy-horror fps is een eerbetoon aan het klassieke tijdperk van shooters".

Spelers kruipen in de huid van de Outlander, die jaagt op de Guardians of the Old World. Spelers kunnen kiezen uit negen "enorm krachtige" wapens, waaronder een shotgun met twee lopen en organische wapens zoals de Fangspitter. De game heeft daarnaast een hub-wereld waarin spelers hun eigen pad kunnen kiezen.

Het spel moet ergens deze zomer op pc uitkomen en begin volgend jaar op consoles. Bekijk hieronder de eerste trailer.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waarom kan zo'n game mij wel hypen, maar alle AAA-titels vandaag de dag weten alleen maar een soort 'meh' gevoel op te roepen. Interessante shower thought.

0
test

@DevTrunks Denk dat je, net als ik, onbewust toch weet dat in projecten als dit toch wel ruimschoots meer liefde wordt gestoken dan in in de AAA Games van tegenwoordig waar geld de belangrijkste factor is🤔

0
test

@DevTrunks Al zo oud dat je nu al begint met "Vroegah was alles beter..." @Floppy Het is natuurlijk een mening, maar die laatste bewering is natuurlijk onzin. een paar rotte appels betekend nog niet dat de hele lading rot is. Houdt die bewering ook nog stand als we naar games als bijvoorbeeld Zelda BotW en Witcher 3 gaan kijken.

0

@Akira Wat een kinderachtige opmerking Akira. Ben je nog zo'n puber?

0
test

Painkiller achtige game.... heerlijk

0

Aanbevolen voor jou