Nieuws
Halo VR

343 zoekt medewerkers voor Halo in virtual reality

Trek je Spartan armor maar aan

Geschreven door Arran Winmai op
Een vacature van 343 Industries hint naar een toekomstige vr-game gebaseerd op de Halo-franchise.

Op Linkedin heeft 343 een vacature gepubliceerd voor een creative director voor een virtual reality Halo-game. In de vacature staat dat "Virtual Reality de potentie heeft een nieuwe laag aan immersie naar het Halo-universum te brengen". Sollicitaties voor de positie zijn reeds gesloten.

De studio is vooral op zoek naar innovatie en ervaring. Ze zochten iemand met minstens zeven jaar aan ervaring als director of lead designer.

Er wordt dus gewerkt aan een vr-versie van een Halo-game. Of dit een geheel nieuw spel wordt, of een remaster van een bestaand deel is nog niet duidelijk.

343 werkt aan de Halo-serie sinds Combat Evolved Anniversary en hun meest recente game is Halo 5: Guardians. Dit vijfde deel in het verhaal van Master Chief kreeg van ons een 8,5 en in onze review schreef Ron: "343 Industries is geen Bungie en laat dat positief blijken met Halo 5: Guardians, een unieke Halo-game die het restant van de serie na Halo 4 weer perspectief biedt. De ontwikkelaar geeft het singleplayeravontuur weer de feel van een AAA-sciencefictionepos, terwijl de verslavende multiplayer bij vlagen doet denken aan de hoogtijdagen van Halo 2."

343
Halo Wars 2

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe racegame All-Star Fruit Racing aangekondigd voor de zomer Update: De winnaar van de Blu-ray en goodies van Justice League
2

Reacties op: 343 zoekt medewerkers voor Halo in virtual reality

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • casualkiller

  • 27 maart 2018 12:08
  210 dagen geleden geplaatst.. lekker op tijd gamer.nl ;p bovendien as er vorig jaar augustus al heel veel "nieuws" over 343 en een vr/ar halo 'experience'

  dit komt voor pc only zoals het er nu naar uitziet, zeker omtrend phil spencers wijze woorden dat vr nog helemaal nniet klaar is voor consoles momenteel.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • DutchamZz

  • 27 maart 2018 12:11
  Dit zie ik persoonlijk wel zitten, lijkt me erg vet om alles door de ogen van spartan 117 of een ODST trooper (of zelfs een marine) te zien.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.