2K Sports heeft bevestigd dat men werkt aan een nieuwe American Football-game getiteld All-Pro Football 2K8. De ontwikkeling van het spel is in handen van Visual Concepts, de studio die voorheen de NFL 2KX-games ontwikkelde. Deze reeks werd echter stopgezet toen EA er eind 2004, begin 2005 met de exclusieve NFL, NCAA en Arena Football-licentie van door ging. Voor andere uitgevers werd het toen schier onmogelijk om nog een American Football-game te maken, behalve door gebruik te maken van fictieve spelers, stadions en competities - iets wat Midway overigens deed met zijn Blitz-reeks.

Welke aanpak 2K Sports heeft voor All-Pro Football 2K8 om zonder licentie toch een aantrekkelijk spelersaanbod te kunnen bieden is onbekend, maar het lijkt er gezien de titel op dat er individuele spelers benaderd zijn om zich voor de game te lenen. Maar laten we eigenlijk hopen dat de consument eens niet op de officiële licenties af gaat, maar op de kwaliteit van de game.

All-Pro Football 2K8 zou van de zomer moeten verschijnen op next-generation platformen, waarschijnlijk Xbox 360 en Playstation 3 en wie weet ook nog de Nintendo Wii.