Nieuws
WWE 2K22

WWE 2K22-vernieuwingen onthuld

Nieuwe modi en engine

Geschreven door Jari Klapwijk op
2K heeft onthuld op welke manier WWE 2K22 verbeterd moet worden ten opzichte van het vorige deel. De game wil stappen maken op het gebied van gameplay, besturing en graphics. Het worstelspel moet uitkomen in maart 2022.

De game draait op een vernieuwde engine. De gameplay en animaties zijn vanaf de grond af opnieuw opgebouwd, zodat elke handeling er realistischer uit moet zien. Ook zijn er veranderingen in de besturing aangebracht. De nieuwe besturing van WWE 2K22 moet spelers in elke situatie meer controle geven over hun bewegingen.

Grafisch gezien moet de game ook sterk verbeterd zijn. Daarvoor worden dezelfde technieken die de NBA-serie ingezet. Ook zijn er verbeteringen in de belichting. De WWE 2K Showcase is ook nieuw. In deze modus kunnen spelers het verhaal van de meest legendarische WWE-sterren herbeleven. In MyGM zetten spelers alles op alles om een succesvol merk in sport-entertainment neer te zetten. MyFaction is compleet nieuw in WWE. In die modus beheren spelers hun eigen factie, waarin ze supersterren verzamelen en beheren.

Ook werd is er meer onthuld over MyRISE. Dit is een soort verhaalmodus waarin spelers een WWE-groentje zien uitgroeien tot een supersterrent. In de toekomst worden er nieuwe verhaallijnen toegevoegd over zowel mannelijke als vrouwelijke worstelaars. Universe Mode keert terug en ook in de Creation Suite zijn doorgevoerd waardoor spelers hun personage naar hartenlust kunnen aanpassen.

WWE 2K22 moet uitkomen in maart 2022 op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Alles wat we weten over Rainbow Six Extraction Tencent koopt minderheidsbelang in Yooka Laylee-ontwikkelaar
0

Reacties op: WWE 2K22-vernieuwingen onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.