2K: 'Jake Solomon is op goede voet vertrokken'

2K: 'Jake Solomon is op goede voet vertrokken'

2K benadrukt dat Jake Solomon zonder kwaad bloed is vertrokken bij Marvel's Midnight Suns-studio Firaxis Games.

"Jake Solomon verlaat Firaxis Games op goede voet na meer dan twee decennia bij de studio", laat een woordvoerder van de uitgever weten in gesprek met VGC. "Jake was belangrijk in het bouwen van de XCOM-reeks en het creëren van een geweldig nieuw avontuur in Marvel's Midnight Suns. We hebben diepe bewondering voor zijn werk en kunnen niet wachten om te zien wat hij gaat doen."

De woordvoerder laat daarnaast weten dat 2K de toekomst met vertrouwen tegemoet gaat. "We zijn trots op wat het team heeft bereikt met Marvel's Midnight Suns, dat goed werd ontvangen door critici, Marvel-fans en spelers van tactische spellen. We zijn enthousiast over de toekomst van Firaxis Games onder het nieuwe studiohoofd Heather Hazen." De studio werkt momenteel aan een nieuwe Civilization-game.

Afgelopen vrijdag werd duidelijk dat Solomon de studio zou verlaten. was meer dan twintig jaar werkzaam bij Firaxis en de creative director van de Xcom-games en het vorig jaar uitgekomen Marvel's Midnight Suns. Hij geeft aan "een nieuw hoofdstuk te beginnen", maar zegt wel enorm dankbaar te zijn voor zijn tijd bij de studio. Daaruit bleek al dat er geen sprake was van kwaad bloed.

Ook studiohoofd Steve Martin pakt na vijfentwintig jaar de biezen. Hij wordt vervangen door chief operating officer Heather Hazen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou