Bekijk 24 minuten uitgebreide Barbarian-gameplay van Diablo 4

Bekijk 24 minuten uitgebreide Barbarian-gameplay van Diablo 4

Er is een video van 24 minuten opgedoken van Diablo 4. In de video zien we uitgebreide gameplay van de Barbarian.

Diablo 4 is pas net aangekondigd en het gaat ongetwijfeld nog even duren voordat er een releasedatum gecommuniceerd gaat worden. Toch zijn onze internationale collega's van Game Informer in het bezit gekomen van een gameplayvideo van 24 minuten.

Uit de video zien we grimmige achtergronden, mooie landschappen, duistere vijanden en volledig ingesproken dialogen. Daarnaast zien we een uitgebreid menu waar spelers hun personage en inventory in kunnen personaliseren. Verder bestaat de video vooral uit rondvliegende vijanden en krachtige aanvallen van de Barbarian.

Tijdens de aankondiging op Blizzcon werd bekendgemaakt dat de wereld van de game bijzonder uitgebreid is en dat er een 'gothische en Middeleeuwse versie van de hel' in de game speelbaar is. Bovendien bevat Diablo 4 verschillende PvP-zones waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen.

Watch on YouTube
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ze laten gameplay zien uit de demo. De demo was tijdens Blizzcon speelbaar. Dus dit filmpje brengt niks nieuws!

0

wat ik nog veel erger vind, die hele game brengt niets nieuws... dit hadden ze gewoon als DLC moeten uitbrengen met een nieuw karakter... holy shit wat lijkt dit de blooper van de eeuw te worden, het is gewoon een EXACTE kopie van Diablo 3.... er is werkelijk waar niets nieuws (tot nu toe van wat ik heb gezien)... graphics zijn exact hetzelfde, de bewegingen, de skills, de inventory, de omgevingen en zelfs het fuckin lettertype is exact hetzelfde. Ik vond persoon Diablo 3 echt een faal game zonder charme maar blijkbaar was die game groot genoeg om deze te copy pasten en van de 3 een 4 te maken. Ook niet zo vreemd dat er direct na de aankondiging al zoveel gameplay is.

0

Aanbevolen voor jou