Nieuws

2,3 miljoen kijkers tijdens The Game Awards 2015

The Game Awards 2016 zo goed als zeker

Geschreven door Aida . op

Er keken 2,3 miljoen kijkers naar The Game Awards 2015 die vorige week plaatsvonden. Dit heeft gastheer Geoff Keighley bevestigd tegen Polygon. 

Het aantal ligt 20 procent hoger dan het jaar ervoor. Volgens Keighley is het naar aanleiding van dit succes erg waarschijnlijk dat The Game Awards in 2016 terugkeren. “Met de groei van dit jaar en alle steun van de sponsors, ben ik er vrij zeker van dat we volgend jaar december terugkeren met The Game Awards 2016”, zegt Keighley.

Volgens de gastheer is het volgend jaar de bedoeling dat er nieuwe elementen worden toegevoegd aan de show. “Een van de dingen die ik dit jaar wilde doen, was een groot eSports evenement op de dag van de show.” Dit was tijdens de show dit jaar niet mogelijk.

De show was ook op social media populair: op Twitter alleen werden meer dan 1 miljard impressies geregistreerd op de hashtag #TheGameAwards. 

Bron: Polygon

Dit artikel delen:

Lees meer

Bezoek New York in Lego Marvel’s Avengers De harde schijf van de PlayStation 4 vervangen
1

Reacties op: 2,3 miljoen kijkers tijdens The Game Awards 2015

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    TheChief

    • 10 december 2015 13:23
    Iemand hier die hier iets van mee heeft gekregen? Werd er echt tijd aan de games besteed of was het de games equivalent van de Oscars: Vooral veel geneuzel op een podium en mensen die awards in ontvangst nemen met slaapverwekkende speeches?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.