De Russische uitgever 1C Company heeft vier games uitgesteld. Het eerste spel is Outfront II, de opvolger op Soldiers: Heroes of World War II. Dit spel stond oorspronkelijk geplanned voor het vierde kwartaal van dit jaar, maar zal nu pas in het eerste kwartaal van 2006 op de markt komen. Outfront 2 en PT Boats

Ook PT Boats: Knights of the Sea is vertraagd. Het spel stond oorspronkelijk geplanned voor het eerste kwartaal van 2006, maar is nu verschoven naar 'ergens in 2006'. PT Boats is een marine-simulatie die zich rond de Tweede Wereldoorlog situeert.

Whirlwind of Vietnam, een helikoptersimulatie die zich tijdens de Vietnam-oorlog afspeelt, is verschoven van 'ergens in 2005' naar 'ergens in 2006'.

Whirlwind of Vietnam en World War II RTS

Tot slot is ook het door al veel uitstel geplaagde World War II RTS (voorheen Wartime Command) opnieuw opgeschoven. Het spel stond oorspronkelijk voor het vierde kwartaal van 2005 in de planning, maar is nu verschoven naar het eerste kwartaal van 2006. Het spel zou oorspronkelijk door Codemasters worden uitgegeven in Europa, maar dat contract werd onlangs nog ontbonden.