Het heeft even mogen duren, maar na maanden van testen heeft Blizzard Entertainment gisteren dan toch besloten om de langverwachte 1.9 patch van World of Warcraft over de wereld los te laten. Een patch van rond de 76 mb zal via de gebruikelijke manier gedownload dienen te worden (indien je natuurlijk een snelle mirror hebt) en worden geïnstalleerd.

In de nieuwe patch staan naast de nieuwe skills voor Paladins de Gates van Ahn'Qiraj centraal. Een nieuwe instance dungeon die niet één, maar twee verschillende kerkers biedt aan spelers in zowel 20 als 40 man groepen.

Voor meer informatie over Ahn'Qiraj kan je terecht in onze al eerder gepubliceerde preview over deze door insecten bevolkte ruïne. Deze preview kan je hier nalezen. Update: Op het moment van schrijven is de Europese website van de game nog niet geupdate met de Patch notes. Als je World of Warcraft opstart krijg je vanzelf de update voor je kiezen. Het komt wel vaker voor dat de Europese community site erg laat is met diverse updates! Zo ook hier.